تبلیغات
دختران جدید - طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره

امروز:

طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره

روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم. آموزش پخت ماهی تیلا پیلا همراه با کته تره مواد لازم:  برنج  سه پیمانه معادل 600 گرم  تره 500 گرم قرص استاک گوشت یک عدد  کره  50 گرم ماهی تیلاپیا یک کیلو کره برای سرخ کردن به میزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری آرد سفید به میزان لازم خامه 250 گرم پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری پودر گردو به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم. 2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره

طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با کته تره

آموزش پخت ماهی تیلا پیلا همراه با کته تره

مواد لازم:

 برنج  سه پیمانه معادل 600 گرم
 تره 500 گرم
قرص استاک گوشت یک عدد
 کره  50 گرم
ماهی تیلاپیا یک کیلو
کره برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
خامه 250 گرم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر گردو به میزان دلخواه

روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.

منبع مطلب :

http://www.topnaz.com/


نوشته شده در : پنجشنبه 6 فروردین 1394  توسط : مطالب علمی 2015.    نظرات() .